Foto Andreas Dahlström, Camera Lucida

Styling

Vid en försäljning vill man självklart visa sin bostad från dess allra bästa sida. Studier visar att en stylad bostad ökar försäljningsvärdet med hela 10–20 procent. Tjänsten är dessutom avdragsgill.

Delstyling

Vid en delstyling kan bostaden rymma några få möbler, eller så är den fullt möblerad men behöver knytas ihop med hjälp av en styling för att verkligen ”lyfta”. Eftersom varje uppdrag är unikt beror stylingens omfattning på vad jag bedömer kan användas och vad som behöver plockas undan. Efter genomgången kompletterar jag den befintliga inredningen med möbler och alla de inredningsdetaljer som behövs för att presentera bostaden på bästa sätt.

Helstyling

Vid en helstyling inreder jag den tomma bostaden från grunden, med möbler och inredningsdetaljer såsom lampor, tavlor, textilier, växter och snittblommor – allt som krävs för att lyfta fram bostadens fulla potential.

Upplägg

Jag börjar alltid med ett första möte på plats i ditt hem. Alla objekt har unika förutsättningar så priset för stylingen beror bland annat på bostadens storlek, hur mycket som behöver tillföras ur mitt lager samt tillgänglighet för transporter och tillgång till hiss, vilket är anledningen till att jag offererar ett fast pris efter konsultationsmötet.

Betalning görs mot faktura.

Kostnaden för styling inför försäljning är avdragsgill.
Se Skatteverket för mer information.